American Football Club Enschede Broncos

A call to all the prospects!

September 9, 2014

Het offseason programma is begonnen! Ben je pas komen studeren in of rondom Enschede? Ben je op zoek naar een nieuwe sport? Heb je stiekem American Football altijd al leuk gevonden, maar heb je nooit de stappen gezet om daadwerkelijk te komen trainen? Nu is het moment om te beginnen met American Football! De Enschede Broncos zijn op zoek naar nieuwe leden om hun squad te versterken.

Vorige week zijn de trainingen, na een zomerstop, weer begonnen. In de afgelopen 3 trainingen hebben we al bijna 10 nieuwe gezichten gezien. Juist nu is het moment om te beginnen met football. Op dit moment staan de trainingen veelal in het teken van basics, de gemotiveerde coachingstaff is er helemaal klaar voor om van jou een echte footballer te maken!

Twijfel je nog? Denk je dat je misschien niet atletisch genoeg bent? Dat je wellicht te zwaar bent, of juist te licht? Nergens voor nodig! Iedereen is welkom om American Football te proberen en voor ieder postuur is er een positie in het veld! Kijk op onze FAQ pagina om de meest gestelde vragen (en antwoorden) te vinden. Mocht je een keer langs willen komen, kijk dan vooral eens op onze Enschede Broncos Prospect groep op Facebook! De groep is in het leven geroepen om geïnteresseerden informatie te geven en om een korte lijn te houden tussen hen en de club. See you on the gridiron!

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede