American Football Club Enschede Broncos

Broncos trekken zich terug uit de competitie voor 2018

December 30, 2017

Ons team bestaat voor een groot deel uit studenten, mede hierdoor hebben we vaak een groot verloop van spelers. Net zoals in de voorgaande jaren konden we ook dit jaar de posities van vertrokken spelers opvullen met onze nieuwe aanwas, daarom hadden we ons ook vol goede moed ingeschreven voor de competitie van 2018. Helaas is na de inschrijving gebleken dat een groot deel van de ervaren kern ons, door verschillende persoonlijke omstandigheden en verhuizingen, niet op het veld kon vergezellen. Voor de invulling van belangrijke posities bleven hierdoor uitsluitend rookies over.
De coaches en het bestuur hebben besloten dat het niet verantwoord is om met een onderbezet team en veel onervaren spelers mee te doen aan de competitie. Vorige week hebben we de bond er dan ook van op de hoogte gebracht dat we ons uit de competitie moeten terugtrekken. In de tussentijd wilden we eerst alle direct betrokkenen op de hoogte brengen en concrete plannen uitwerken. Het seizoen 2018 staat vooral in het teken van het heropbouwen van het team. Er zullen verschillende introductietrainingen komen en de naam Enschede Broncos zal bekender moeten worden in de regio. Inhoudelijke plannen zullen later worden gecommuniceerd.

Mochten er nog verdere vragen zijn neem dan contact op met bestuur@enschede-broncos.nl

De coaches en het bestuur hebben het volste vertrouwen dat er snel weer full contact football in Enschede gespeeld gaat worden en wensen iedereen het beste voor 2018.

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede