American Football Club Enschede Broncos

Broncos vs. Untouchables

April 25, 2015

Op zondag 3 mei is het weer zo ver, de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Ditmaal komen de Amersfoort Untouchables afgereisd naar het oosten om te vechten voor de winst. De laatste keer dat de tukkers hebben gespeeld tegen de keistedelingen was in mei 2012, ruim 3 jaar geleden dus. Destijds werd de eindstand 12 – 00 in het voordeel van de Untouchables. Maar wie Enschede Broncos op nauwe voet heeft gevolgd weet dat er in 3 jaar tijd heel veel is veranderd.

Het seizoen voor de Untouchables loopt vooralsnog turbulent. Van de 4 wedstrijden die zijn gespeeld, zijn er geen enkele gewonnen. Vooral tegen Groningen en Spijkenisse gingen de mannen uit Amersfoort onderuit. Ze hebben echter tegen Eindhoven en Utrecht laten zien dat ze wel degelijk kunnen ballen, beide wedstrijden werden nipt verloren. Degene die de Untouchables kennen, weten dat ze hard strijden, ze zullen dan ook naar Enschede komen voor 1 reden; winnen.

De competitie verloopt iets welvarender voor de mannen uit Enschede. Van de 5 gespeelde wedstrijden zijn er 2 gewonnen. Vorige week zagen de Broncos de winst nog naar Groningen gaan. Uit die wedstrijd bleek toch dat de tukkers veel potentie hebben en progressie boeken, maar punten op het bord werden er niet gezet. Lukt het 2 mei wel om de voortgang om te zetten in een score?

Al met al gaat het een mooie strijd worden. Zoals iedereen nu wel weet: draag rood om de Broncos te supporten!

Event: https://www.facebook.com/events/973748229311828/

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede