American Football Club Enschede Broncos

Eerste thuiswedstrijd!

March 2, 2014

Volgende week zondag zal de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen van de Enschede Broncos worden gespeeld. Op 9 maart komen de Wildcats uit Maastricht naar Enschede toe, om hier te strijden tegen de Broncos. De laatste wedstrijd werden door beide teams verloren, de Broncos verloren nipt van de Scouts uit Spijkenisse. De Wildcats verloren met 36 tegen 0 van de Utrecht Dominators. Beide teams zullen hierdoor gebrand zijn om te winnen.

De Wildcats zijn sinds dit seizoen weer actief in de competitie van de AFBN, sinds de gewonnen tullipbowl in 2011 is het stil geweest rond het Limburgse team. Gelukkig zijn ze dit jaar weer aangetreden tot de landelijke competitie. Beide teams hebben 3 weken de tijd gehad om zich voor te bereiden op deze wedstrijd, en om de fouten uit de eerst gespeelde wedstrijd te halen.

Zorg dat je erbij bent om dit spektakel mee te maken! Diegene die vorig jaar aanwezig waren tijdens de wedstrijden weten dat het bij de Broncos op gameday altijd een groot feest is. Dit keer zal er weer gezorgd worden voor een barbecue, muziek en natuurlijk een hoge dosis football! Entree is gratis, en de wedstrijd zal om 14:00 beginnen. Vergeet ook vooral niet om je via deze link in te schrijven voor het Facebook evenement, en nodig al je vrienden uit!

poster_2014_2

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede