American Football Club Enschede Broncos

Eerste vergadering bestuur een feit

February 19, 2014

Op dinsdag 18 februari heeft het nieuwe bestuur voor het eerst officieel vergaderd. Na de verkiezing van het nieuwe bestuur vorige week, was het tijd om de eerste beslissingen te nemen. De agenda was lang en er is veel behandeld. De belangrijkste zaken waren de functieverdeling, de aankomende wedstrijd en sponsoring. Zonder te veel in detail te gaan over wat er is besproken, willen we op deze manier het nieuwe bestuur voorstellen:

Ronald Dekker – Voorzitter
Ronald is al jaren actief binnen de vereniging, de afgelopen jaren was hij penningmeester en deed daarnaast nog veel vrijwilligerswerk om en tijdens trainingen en wedstrijden. Hij vind het persoonlijk belangrijk dat de club en American Football groeit op een gezonde manier.

Sven Dekker – Secretaris
Sven speelt al vanaf de jeugd mee met de Broncos. Na de doorstart 4 jaar geleden heeft hij de PR voor zijn rekening genomen, door de website een aantal keren op te knappen en elk jaar weer promotiemateriaal te maken. Zo is hij uiteindelijk ook in het bestuur gerold, voorheen algemeen bestuurslid en vanaf nu secretaris.

Tim Lammers – Penningmeester
Tim is al bij de Broncos betrokken vanaf het prille begin, hij was zelfs onderdeel van de oprichting van de club. Na zelf te hebben gespeeld heeft hij een aantal jaren geleden een jeugd programma opgezet en getraind. Tim was een tijdje van de voorgrond verdwenen, doordat hij was verhuisd. Maar woont nu weer sinds een tijdje in Enschede en gaat zich hard maken voor het penningmeesterschap van de Broncos.

Frank Versteeg – Technische Bestuurslid
Frank is al een aantal jaar coach van de Broncos. Vorig jaar was hij nog Offensive Coordinator, dit jaar is hij Head Coach geworden. Bij deze functie hoort ook een bestuursfunctie, de head coach is verantwoordelijk voor de technische zaken. Frank draait al lang mee in de American Football wereld, en heeft ervaring als international en speelde in Amerika. Zijn kennis zal volledig worden benut binnen het bestuur.

Bjorn Roozeboom – Algemeen Bestuurslid
Bjorn is nog niet zo lang geleden begonnen met Football, maar heeft al snel een grote passie voor deze sport ontwikkeld. Dat blijkt wel uit het winnen van de Most improved player award vorig jaar en zijn enthousiasme om bij het bestuur te gaan. Bjorn gaat zich onder andere hard maken voor de sponsorwerving.

Erik Wolterink – Mediator
Erik en de Broncos hebben een rijke geschiedenis. Erik heeft vroeger in het bestuur gezeten en zal nu als mediator functioneren van het bestuur. Met deze onofficiƫle functie gaat hij het bestuur helpen en de dingen oppakken waar de andere bestuursleden niet aan toe komen.

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede