American Football Club Enschede Broncos

Enschede Broncos presenteert nieuwe Head Coach

July 31, 2017

ENSCHEDE – Overijssels enige American Footballclub Enschede Broncos heeft Dennis van Beek aangesteld als de nieuwe Head Coach.
Van Beek heeft een geschiedenis als speler en positiecoach bij de club en krijgt nu van het bestuur het vertrouwen om de boel op het veld te gaan leiden. De 35-jarige voormalige lineman is geen onbekende op de velden. Na zijn twaalf actieve Footballjaren bij de Enschede Broncos en de Osnabrück Tigers, is hij in Enschede aan de slag gegaan als coach van de offensive line. Na drie jaar onderdeel te zijn geweest van de coachingstaf mag hij nu zelf aan de slag als hoofdcoach.
Over zijn aspiraties is de Enschedeër vrij duidelijk: “Ik wil kampioen worden met deze club”. Verder geeft deze Pittsburg Steelers-fan aan dat hij de hechtheid in het team wil terugbrengen, iets wat soms lastig is gezien de vele wisselingen in de spelersgroep.
Van Beek behoudt een groot deel van de huidige trainingsstaf en vult deze op enkele posities aan met oude bekenden die terugkeren bij de club.
Het bestuur heeft met van Beek een echte clubman aan het roer gezet die zichzelf de laatste jaren goed heeft ontwikkeld als coach en klaar is voor deze stap. Ook vanuit de spelersgroep komen positieve reacties op het aanstellen van Van Beek.
Vanaf 21 augustus starten de trainingen weer op het wethouder Horstmansportpark. Als je interesse hebt om een keer vrijblijvend mee te trainen of gewoon te komen kijken, ben je van harte welkom op één van de trainingen op maandag- of woensdagavond vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar bestuur@enschede-broncos.nl.

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede