American Football Club Enschede Broncos

F.A.Q.

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contact formulier.

• Hebben jullie ook een jeugd team?

Op dit moment hebben we helaas geen jeugd team. Ben jij tussen de 8 en de 15 jaar, stuur ons dan een bericht via deze link en vermeld daarin je naam, email en je leeftijd. We houden namelijk een lijst bij met belangstellenden, mochten we genoeg belangstellenden hebben dan krijg je een uitnodiging voor een introductie training toegestuurd! Ben jij 16 of ouder, kom dan een keer langs op training, dan kijken we of je onder begeleiding mee kan trainen met onze senioren.

• Kan ik lid worden van de Enschede Broncos?

Ja, iedereen kan lid worden. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe spelers, coaches en/of vrijwilligers. Kom een keer langs tijdens een training of stuur een bericht via deze link

• Hoe word ik lid van de Enschede Broncos?

Je wordt officieel lid door een inschrijf formulier in te vullen. Kom eerst langs om te kijken of de sport bij jou past, je mag 4 keer gratis mee trainen en dan krijg je van ons een inschrijfformulier.

• Ben ik wel geschikt voor American Football?

In tegenstelling tot de algemene opvatting, kan eigenlijk iedereen American Football spelen. Voor elk postuur is er een positie op het veld, of je nu lang, klein, dun of stevig bent. Twijfel je nog steeds of je wel geschikt bent? Kom dan gewoon een keer kijken op een training, je mag natuurlijk ook meteen mee doen!

• Hebben jullie equipment bij de club?

Onze leden moeten zelf hun bescherming kopen. De club heeft echter wel een aantal shoulderpads en helmen op voorraad, deze kunnen in eerste instantie gebruikt worden door nieuwe leden totdat ze zelf hun equipment hebben aangeschaft. Klik hier om een beeld te krijgen welke bescherming we allemaal dragen en om een idee te krijgen hoeveel dit (nieuw) kost.

• Oke, ik wil een keer langs komen, wat neem ik mee?

Je moet sportkleding mee nemen, oftewel kleding die vies en mogelijk beschadigd mag worden. Het wordt ook aangeraden om voetbalschoenen aan te doen, heb je die niet dan kan je in eerste instantie gewone sportschoenen aan doen.

• Wanneer zou ik daadwerkelijk wedstrijden mogen spelen?

Er zijn 3 eisen waaraan je moet voldoen om wedstrijden voor de Broncos te mogen spelen. Ten eerste moet je officieel lid zijn van de vereniging. Ten tweede moet je je eigen equipment hebben, deze moet goed passen en binnen de veiligheidsnormen vallen. Ten derde is het de keus van de coach of je mag spelen of niet, hij beoordeelt of je er klaar voor bent.

• Hoe word ik of mijn bedrijf sponsor van de Enschede Broncos?

Wij bieden verschillende sponsor pakketten aan, die op maat gemaakt worden voor uw bedrijf. Deze pakketten variëren in prijs en manier van sponsoring van klein naar groot. Mocht u geïnteresseerd zijn om de Broncos te sponsoren neem dan contact op via deze link, de sponsor commissie zal u dan zo snel mogelijk benaderen.

• Welke (social) media kanalen gebruiken jullie?

Op dit moment gebruiken we een aantal kanalen om ons publiek te bereiken. Allereerst natuurlijk deze website, ten tweede proberen we zo vaak mogelijk in het lokale nieuws te komen. Ten derde maken ook wij natuurlijk volop gebruik van social media, hieronder een aantal van onze Facebook kanalen:

– Pagina
– Algemene groep
– Groep voor geïnteresseerden (toekomstige spelers)

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede