American Football Club Enschede Broncos

Rookie Practice – BBQ – Award Night

June 3, 2014

Op zondag 15 juni organiseren de Enschede Broncos een rookie training! Tijdens deze dag zullen verschillende aspecten van American Football worden geïntroduceerd. De Broncos zullen de rookies van equipement voorzien! De rookie training wordt afgesloten met een BBQ. Deze BBQ wordt tevens georganiseerd om het seizoen af te sluiten van de Broncos. Tijdens de BBQ zullen er ook awards worden uitgereikt aan spelers!

De kosten van de rookie training zijn gratis, mocht je mee willen BBQ’en dan wordt er een vergoeding van 10 euro gevraagd! Iedereen is van harte welkom om mee te eten, wat natuurlijk bij uitstek de mogelijkheid is om het team beter te leren kennen!

Aan de spelers van de Broncos word een vergoeding van 15 euro gevraagd, 10 euro voor de BBQ en 5 euro voor de prijzen/bedankjes!

De training zal beginnen om 15:00, zorg dat je dus op tijd aanwezig bent om je om te kleden (neem dus ook kleding mee die eventueel vies/beschadigd mogen worden). Achteraf is er de mogelijkheid om te douchen! We zouden het ontzettend waarderen als je hier kan laten weten of je komt, geef dan ook even in de poll aan of je mee eet!

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede