American Football Club Enschede Broncos

Update

February 9, 2014

24-04-2011

***Update 29-04-2011 The English version of the website is online, from now on all the newsitems will have an english translation under the dutch section***

Er is weer een update van de website geweest. De newspaper pagina is onder andere gevuld met een aantal nieuwsberichten uit het verleden, kijk er vooral even in als je wat wilt weten over de historie van de Broncos. Er zijn twee buttons toegevoegd in de “sidebar” met links naar de facebook en hyves pagina van de broncos. Ook is het roster weer up-to-date gemaakt. Verder komt er binnenkort een foto gallerij en wordt er gewerkt aan de overige onderdelen van de website.

Vorige week zaterdag (16 april) is er een flyer actie geweest in de binnenstad, we hebben even ons gezicht laten zien en hopen dit vaker te doen in de toekomst. Wil je een keer flyeren in de stad neem dan even contact op met bestuur@enschede-broncos.nl of laat het even weten op training zodat er wat geregeld kan worden. Als laatst wenst het bestuur van de Enschede Broncos iedereen een vrolijk pasen!

Informatie

 

Trainingstijden:

Woensdag 19:30 - 21:30

 

Locatie:

Wethouder Horstman Sportpark

7522 PG

Enschede